Nieuwe Jommekeskrant

Haal snel Het Nieuwsblad of De Gentenaar voor je nieuwe Jommekeskrant (elke woensdag gratis bij de krant).

JOMKRANT18OKTOBER2017

 

WIN! VIP-tickets première Roodkapje

Op vrijdag 27 oktober gaat in de Stadsschouwburg in Antwerpen 'Roodkapje De Sprookjesmuscial' in première, met in de hoofdrol Lauren De Ruyck. In de Jommekeskrant van 18 oktober kan je één van de 5 VIP-gezinstickers winnen voor die feestelijke première.

 

Wedstrijdvraag: wie speelt de Boze Wolf in de musical?

ROODKAPJE-teaser

Ontmoet LISA & LENA

Musical.ly-fenomenen Lisa & Lena komen op 3 november naar Antwerpen. In de Jommekeskrant van 18 oktober kan je een duo meet&greet met de wereldberoemde Duitse tweeling winnen.

Wedstrijdvraag: In welk jaar braken Lisa & Lena door? Lees ook de Jommekeskrant voor de rest van de opdracht.

LISALENA

 

 

WIN! Lego Ninjago Film-prijzen

De Lego Ninjago Film loopt nu in de bioscoop. In de Jommekeskrant van 18 oktober lees je er alles over en kan je coole prijzen winnen.

Wedstrijdvraag: wie leent zijn stem in de Vlaamse versie aan Ninjakrijger Lloyd?

 

 

 

Ga naar avant-première HELDEN BOVEN ALLES

In de Jommekeskrant van 11 oktober kan je tickets winnen voor de feestelijke avant-première van 'Helden Boven Alles' op 21 oktober in Kinepolis Antwerpen. Er zijn liefst 371 tickets te verdelen!

Wedstrijdvraag: welke Helden-acteur gaat deelnemen aan 'Steracteur, Sterartiest': a) Maureen, b) Sieg, c) Dempsey of d) Nico?

HELDENSITE

 

 

WIN! Pirates of the Caribbean-dvd's/blurays

De vijfde Pirates of the Caribbean-film verschijnt vandaag op dvd en bluray-disc.In de Jommekeskrant van 11 oktober kan je er winnen.

Wedstrijdvraag: door hoeveel personen wordt Captain Jack omringd op de foto op pagina 6 in de Jommekeskrant?

OPGELET: Je kan enkel deelnemen door deze wedstrijdvraag te beantwoorden én een Piratentekening te maken. Lees alle info in de Jommekeskrant.

SALAZARBLURAY

 

 

 

WIN! Wonder Woman-Pakketten

Superheldin Wonder Woman toont haar kunstjes nu ook op dvd en blu-ray disc. In de Jommekeskrant van 11 oktober kan je pakketten winnen met dvd en enkele coole merchandisespulletjes.

Wedstrijdvraag: hoe heet de actrice die Wonder Woman vertolkt?

WONDERWOMANdvdpackshot

Nieuwe Jommekeskrant

Haal snel Het Nieuwsblad of De Gentenaar voor  je nieuwe Jommekeskrant! (Elke woensdag gratis in het midden van de krant)

JOMKRANT4OKTOBER2017

WIN! Coole SOY LUNA-prijzen

In de Jommekeskrant van 4 oktober lees je een exclusief interview met de hoofdrolspeelster Karol Sevilla van de Disney Channelserie 'Soy Luna'. Je kan ook coole prijzen winnen, zoals dekbedovertrekken en juwelensets.

Wedstrijdvraag: uit welk land is Karol Sevilla afkomstig?

SOYLUNA

 

 

WIN! De nieuwe Miley

Miley Cyrus heeft een nieuw album uit. In de Jommekeskrant van 4 oktober kan je één van de tien exemplaren van 'Younger Now' winnen.

Wedstrijdvraag: hoeveel honden heeft Miley?

 

MILEYCYRUSYOUNGERNOW